Ajankohtaista


13.6.2017

Kabinetti - Suomessa tehty

gKabinetti on Suomessa tehtyTiesitkö, että Kabinetti-tuotteet tehdään Suomessa? Kabinetti on osa kotimaista Hahle-ryhmää ja kaikki Kabinetin liukuovet ja säilytysjärjestelmät tehdään Ecolamin tehtaallamme Polvijärvellä.31.5.2017

Uutta tulossa

Kabinetti-malliston uutuuksia suunnitellaan parhaillaan. Luvassa runsaasti mielenkiintoisia ratkaisuja kodinsisustajalle!

Fiilis kabinetti10.9.2015

Uusi kapea liukuovi- profiili Neo

Kabinetti- liukuovi uutuusprofiilin nimi on Neo. Siro liukuoviprofiili sopii erittäin hyvin pieniin oviin, sillä se vie syvyyssuunnassa tilaa alle 70 mm. Sen lisäksi Neo on luonnollisesti hyvä valinta myös perinteisiin liukuovipaikkoihin. Uutuusprofiili on saatavilla alumiinin värisenä.

 18.2.2015

Kabinetti-liukuovet kulmaryhmissä

Walk-in-closet eli iso vaatehuone vaatii toimiakseen hyviä kulmaratkaisuja. Suosion kasvun myötä olemme hioneet kulmaryhmämme jokaista yksityiskohtaa ja saaneet luotua viimeistellyn ja ennen kaikkea käytännöllisen lopputuloksen.

RP Designerilla saat suunniteltua vaivattomasti kulmaratkaisun, jolla kaikki hukkatila saadaan hyötykäyttöön. Voit suunnitella pelkän kaapiston ilman ovia tai liukuovellisen vaihtoehdon.

Kabinetti-kulmaryhmästä löydät tavarat vaivattomasti.

  5.2.2015

Viimeistelty runko

Häiritsevätkö ylimääräiset reijät kaapin rungossa? Meiltä saat kaapin myös poraustyypillä, jossa sivuihin porataan vain hyllyjen kiinnittämiseen tarvittavat reijät.

  

Kun ryhmää käytetään tilanjakajana, on runkoon saatavana 18 mm paksu tausta. Se mitoitetaan koko ryhmän taakse ja löytyy valikoimista kaikissa runkoväreissä.3.2.2014

Kabinetti-video

Katso tästä uusi Kabinetti-video.

Video.13.5.2014

Kabinetin videot

Kabinetti vuodelta 2014

Voit katsoa videot myös täällä.29.1.2014

Lähin jälleenmyyjä

Jälleenmyyjälista on muuttunut karttapohjaiseksi. Kartasta Sinun on helppo löytää lähin jälleenmyyjäsi.

Jälleenmyyjät24.1.2012

Kabinetti asennusvideo

Katso, miten helppoa on Kabinetin kalusteiden ja liukuovien asentaminen.Avaa asennusvideo.